Rimmel körömlakk vélemény


Sziasztok. Ma egy körömlakkos bejegyzést hoztam nektek, mert ilyen még úgysem volt. :) Erről a Rimmel london körömlakkról szerzett tapasztalataimat szeretném veletek megosztani. A DM-ben vettem egy akció keretében. Egy rimmeles neszesszer táskában volt egy szempillaspirál és ez a körömlakk. 75 beauty pontért tudtam mindezt megszerezni, tehát még a hülyének is megérte volna, hiszen úgysem költöm semmi másra a pontjaimat.


Az árnyalat színével meg vagyok elégedve mert az üvegben és felkenve is szép. a 60seconds tényleg jól jellemzi, mert az átlagosnál gyorsabban szárad. Ami meglepő volt számomra, hogy egy réteg felkenése után is szépen mutatott. Ezt általában egyik körömlakról sem tudom elmondani. Viszont azért mégiscsak ajánlanám a 2 réteget, plusz rá a színtelen fedőlakkot. Hogy miért? Mert nagyon is tartós. Én mindent csináltam amíg a körömlakk a kezemen volt. Mosogattam is, ami ugye a fürdésen kívül plusz ázást jelent a kéznek, ráadásul tisztítószeres víz és hozza, de így is egy hét után is kb egy pici rész volt lepattanva a gyűrűsujjam körmének a végéről. Tehát ha ezt vesszük alapul akkor elég jó a tartossága.


A csomagolásról annyit, hogy nekem a kupakján tetszik az a rajzolt Rita Ora kép amin van egy aláírás is tőle, de igazából semmi extra. az üveg teljesen átlagos, a kupak és az ecset is. Szagra semmi külömbség nincs ez és más körömlakkok között. Az ára 650Ft körül van a DM-ben, de mint mondtam, én egy akció keretén belül szereztem be. Ha a 323 Don't be shy az árnyalatot akarja megnevezni, akkor a 323 Don't be shy árnyalatról irkáltam itt nektek. De én gondolom, hogy ez azt akarja jelenteni. A színe felkenve is olyan mint itt a képen.

Ha tetszett a bejegyzés, akkor irány a DM, és próbáljátok ki ti is! Csak ajánlani tudom. Köszönöm a figyelmet. :)

Sign Iszytől

Mint tudjatok, imadom Iszy Independentet. A top 10 insta listamon olvashattatok mar rola, o all az elso helyen. De most meg aztan foleg o fog, ugyanis kaptam tole egy signt a nevemre. Nagyon orulok neki, nagyon aranyos lany. Es a vicces az, hogy a rajongoi instan kitettem egy masik signt es odairtam, hogy barcsak nekem is lehetne egy. Erre Iszy beirt a kep ala, hogy kuldott dm-et (azaz uzenetet) es mikor megneztem, lattam hogy egy sign. Amit mar jo ideje elkuldott egyebkent. De gondolhattam volna, ugyanis kerdezte a nevem es akkor sejtettem hogy signt szeretne csinalni, de elfeledkeztem rola,igy nagyon meglepodtem most ezen. Megmutatom nektek is, hogy lathassatok. Az en egyik becenevem, a Szandush van rairva :)

oriás haul videó

Cipo, felso, cosmo, dezodor, tusfurdo, playboyos kistatyo, rimmel london kistatyo szempillaspirallal es koromlakkal, tehat ilyen csajos cuccok

Uj video a csatornan. :) Vettem par cuccot es gondoltam megmutatom oket nektek. Egyebkent tettem ki videot a horcsogomrol is, csak ide nem posztoltam szoval ha arra jartok nezzetek meg azt a videot is, de elobb ezt :D link: http://m.youtube.com/watch?v=GgrqxncpT84