szilveszteri ruha, smink stb. ötlet

Szilveszterkor minden lány szeretne a lehető legjobban kinézni, főleg ha buliba készül. Te is így vagy ezzel? Ha nincs semmi ötleted a hajadat, sminkedet és az öltözékedet illetően, akkor nagyon jó helyen jársz, ugyanis ebben a bejegyzésben ez ügyben segítek neked. Ha kíváncsi vagy egy jó kis ruha összeállításra, sminkre, körömre vagy bármire, ami ezzel kapcsolatos akkor olvasd el a bejegyzést, hátha megtetszik valami az én ötleteim közül. Jó szórakozást! :)

Sziasztok. Ebben a bejegyzésben elkészítek egy ruha összeállítást, egy sminket, körmöt, és hajat. A felhasznált termékek árait és beszerzési helyét a bejegyzés legalján megtalálhatod. Úgy gondoltam, ha már úgyis holnap szilveszter, akkor éppen időben vagyok, hogy kicsit segítsek azokon akiknek semmi ötletük nincsen a szilveszteri kinézetüket illetően. Mivel általában nem csak a smink, de a ruha és a hajviselet is problémát szokott jelenteni, így nem csak egy sminket készítettem, hanem összeállítottam egy ruha kombót, körmöket is csináltam és egy nagyon egyszerűen elkészíthető hajat is megmutatok nektek. Az egész megjelenést úgy állítottam össze, ahogy akár én is szívesen megjelennék egy szilveszteri összejövetelen. Ha szilveszteri buliba készülsz, tudni kell, hogy az én véleményem szerint a magassarkú cipők felejtősek, hiszen hosszú órákon keresztül nem túl kényelmesek, persze ha te magassarkút viselnél egy olyan összeállítással, mint amilyen én is készítettem, az sem probléma, hiszen azzal is nagyon jól passzol. Kíváncsi lettél? Akkor görgess lejjebb, és lesd el az én ötleteimet! :) 

01.) Ruha

Tudni kell rólam, hogy én a kényelem híve vagyok. Ha hosszú órákon át tartó eseményre megyek, sosem veszek fel magassarkú cipőt, főleg ha sokat kell állni. Jelenleg egy szilveszteri parti szettről beszélünk, tehát véleményem szerint a magas sarkú felejtős. Hogy miért? Egy buliban nyilvánvalóan nem ülni fogsz egyfolytában, hanem táncolni. Ezért én a képen látható bakancsomat választottam cipőnek. Ha szilveszter, akkor csillogás, tehát jöhet minden ami strasszos, flitteres. De óvatosan, a kevesebb néha több! Én ezt figyelembe véve, egy fekete pánt nélküli ruhát választottam. A felső részén végig flitterek borítják. Ehhez én egy fekete nejlonharisnyát választottam. Mielőtt kérdeznéd, nem, nem fogsz megfagyni mert a cipőhöz vastag zoknit veszel fel, ebből kifolyólag felfázni sem fogsz. Én az egyik szilveszteren fekete nejlonharisnyában, rövidnadrágban és tornacipőben mentem le a helyi szórakozó helyre. Ha nem kell sokat szabadban kint lenned, akkor ki fogod bírni ezt az összeállítást. Mivel magában a ruha túl hideg lenne, én az egészet egy ezüst színű műbőr kabáttal kombináltam. Persze ezt lehet feketével is, de az nagyon egyhangú, de mivel a szett fekete, így bármilyen mást színű felsőrészt elbír. 

02.) Körmök

A világ legegyszerűbben elkészíthető körmét választottam erre az alkalomra. Annyi a teendőd, hogy a színtelen lakkot felkened a körmödre, majd mielőtt megszáradna, nyomkodd bele őket a csillámporba. Ha gondolod, használhatsz csillámpor adagolót is, de szerintem így sokkal több jut a körmödre, emiatt látványosabb lesz. Ha elkészültél akkor újra kend le a színtelen lakkal. És voilá, el is készültünk a körmökkel. 

03.) Haj

Nekem rövid hajam van, így csatos póthajat tettem fel. Az egyik oldalt úgymond a fülem mögé tűrtem, és ezt rögzítettem hullámcsatokkal. Ha tudsz parkettafonást, vagy van aki elkészítse neked, az is megfelelő és az még látványosabb is. Ha rövid a hajad, de póthajad nincs,az sem probléma,mert ez a hajviselet rövid hajjal is ugyanolyan jól néz ki, és az elkészítése is nagyon egyszerű. Én hajvasalót is használtam, mert kicsit hullámos a hajam és azt nem szeretem meg a póthaj is egyenes, így most muszáj volt. :)

04.) Smink
Ehhez nem sokat fűznék hozzá. A videóban benne van, hogyan készítem el. :)

05.) Ékszerek


Nyakláncnak ezt a Sheinside feliratú nyakláncot választottam. Szerintem pont jó ehhez a szetthez, és illik is egy buliba. :) Azt, hogy hol lehet kapni és az árát sem tudom, mert születésnapomra kaptam a nagynénémtől, ezért nem kérdeztem meg ezeket.


Fülbevalónak ezt a fekete rózsás fülbevalót választanám. Azért ezt a kis egyszerűt, mert nem kell mindennek feltűnőnek lennie, ugyanis az sem jó. Ezt egy szettben vettem a Claire's-ben 800Ft-ért akciósan. Volt benne fehér és rózsaszín rózsa is, volt benne olyan szívecske ami olyan kivitelezésű mint a karika fülbevalók szoktak lenni, és apró köves fülbevalók is. Összesen 9 pár. :) És igen, tudom a körmöm nem a legszebb, de a későbbiekben olvashattok egy körömlakktesztet, és éppen ez a lakk volt a körmömön a képen, amikor lefotóztam a fülbevalót.

06.) Illat


Ha mennék bulizni szilveszterkor (amit nem hiszem, hogy fogok) akkor ezzel fújnám be magam. Ódákat tudnék zengeni erről a parfümről. Nem csak azért, mert a páromtól kaptam most karácsonyra, hanem azért is mert kísértetiesen hasonlít Avril Lavigne Black star parfümének illatára, én pedig imádom azt a parfümöt. Annyi a különbség, hogy a Black star az egy leheletnyivel édesebb ennél. Viszont, mint ahogy az is, úgy ez is tökéletes illatválasztás egy bulihoz. Ha nem megyek bulizni, hanem csak a barátomékig sétálok le, akkor is be fogom ezzel fújni magam. Csodálatos illatfelhő *.*

És íme a végeredmény. Én így nézek ki ebben az összeállításban. Tudom, hogy nem tökéletes a testalkatom, így annak aki vékonyabb annak sokkal jobban áll. Az, hogy én leírtam, hogy ebben simán elmennék bulizni az pedig tény, mert ha én jól érzem magam egy ruhában akkor nem érdekel senkinek sem a véleménye, csak az a lényeg, hogy a páromnak tetsszek. Neki viszont mindenhogyan tetszem, így szinte bármit fel mernék venni. :)

- Használt termékek
Mint a bejegyzés elején szó esett róla, ide beteszem a felhasznált termékeket és a legtöbbnek az árát is. Inkább csak körülbelüli árat mondok, mert pontosan én sem emlékezhetek mindenre, főleg ha már hónapokkal ezelőtt vettem egy adott dolgot.


Alapozónak az AVON Colortrend alapozóját szoktam használni mindig, így ezúttal is. Mivel rettentően világos a bőröm, így az Ivory Beige azaz a legvilágosabb árnyalat az, ami nekem megfelel. Avon katalógusokban és az AVON oldalán (http://avon.hu) lehet beszerezni. 700-800Ft között mozog az ára általában, bár a legfrissebb katalógusban (2016/január) 849Ft-ért láttam ugyanezt az alapozót, szóval az ára havonta eltérő lehet.


Az alapozót ezzel a Paris Collection púderrel fixáltam, amiből nekem a Shade 22-es árnyalat vált be. szerintem sok helyen be lehet szerezni, bár időszakonként egyáltalán nincs az országban. Én a nyugati aluljáróban szoktam megvenni és jártam már úgy, hogy nem forgalmazták az országban, így mikor újra lehetett kapni akkor egyszerre többet is beszereztem. Az ára 500-600Ft között mozog, és nagyon jó. Én nagyon kényes vagyok a púderekre, ez volt az egyetlen ami bevált és az ára is szuper.


A szemhéjamra ezt a Claire's-ben kapható palettát választottam. Nekem ez egy szettben volt, így árat nem tudok mondani. A véleményem erről az, hogy nem a legjobb minőség Claire's ide vagy oda. Én azt mondom, inkább maradjanak az ékszer gyártásnál mert ez a szemhéjfesték amellett, hogy nem a legjobban pigmentált még rendkívül porol is feleslegesen, így nehéz vele dolgozni.


A szemhéjfestékre ezt a csillogós szemhéjfestéket tettem. A videóban is látható, hogy amikor az ujjamon van, akkor nem kentem, hanem apró mozdulatokkal ütögettem rá a szemhéjamra. Ha elkezded kenni, az csak szétkeni az egészet és a sminkelést kezdheted elölről. Ezt is az AVON-ból lehet beszerezni. Pontosan nem emlékszem az árára, de 600-700Ft körül volt. A januári katalógusban nem láttam ilyet, de mivel online nem szoktam rendelni, nem tudom azt sem, hogy ott beszerezhető-e még. Arra figyelj, hogy hagyd megszáradni mielőtt a tusvonalat elkezded meghúzni, mert amíg egyáltalán nem száradt meg, addig a tus nem fog a legszebben fogni. (kipróbáltam, tapasztalat)


Az eddigi összes sminkes videómban látott szemhéjtus, mégsem mondtam róla eddig soha semmit, hát most megtörik a jég. Ez a világon a legjobb szemhéjtus számomra. Az ecsete nem kemény, hanem hajlékony vagy hogy is mondjam? A lényeg, hogy én ezzel a fajta ecsettel tudok jól dolgozni, ezért ez a tus vált be nekem a legjobban. Nem kenődik, nem "repedezik" és semmi ilyesmi. Nagyon tartós, nekem több mint 12 órát is kibír a szememen és ugyanúgy néz ki este, mint mikor reggel felkenem a szememre. Ezt is a púderrel együtt a nyugati aluljáróban szereztem be. A kallos termékei közül van szempillaspirálom is, amivel szintén elégedett vagyok, de volt szemöldökceruzám is, amivel szintén elégedett voltam, de mivel nem találtam sehol leváltottam a szemöldökceruzát Essence-re, amiről a későbbiekben olvashattok is egy tesztet. :)


Szempillaspirálnak most a Rimmel London scandaleyes spirálját használtam. Ez a termék szerintem semmiben nem különbözik a fent említett Kallos terméktől, csak árban, mert amíg azt 500Ft közül megkapom addig ez 600-700Ft között mozog. Drogériákat tudom ajánlani beszerzési helynek, a DM az biztos, mert ott láttam is.


A körmömre egy Moyra átlátszó lakkal festettem alapot és egy AVON Colortrend csillámporba nyomkodtam bele őket. A körömlakk kb 500Ft Droériákban, kellékes üzletekben, de a nyugati aluljáróban is meg lehet kapni. A csillámpor az Avonból van, az ára 800-900Ft körül mozog. Szerintem is borsos kicsit, de valamiért megrendeltem, így gondoltam akkor fel is használom, mert erre az alkalomra pontosan jól jött. :) A csillámpor "adagolót" azért fotózta le, hogy lássátok azt, amiről fent írtam. :)

Hát, ennyi lenne. remélem tetszett a bejegyzés és tudtam valamicskét segíteni a döntésben. Sajnálom, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de azt hiszem eddig erre a bejegyzésemre vagyok a legbüszkébb mert tök értelmes, hasznos és sok melóm is van ám benne. Már a videó sem kis meló és akkor a többi. A képek, a szöveg és maga az egész művelet amiket megörökítettem nektek. Még annyit elmondok, hogy több napig dolgoztam ezen a bejegyzésen. Köszönöm szépen a megtekintést és azt is ha elolvastad a hosszúság ellenére is. :)

TESZT: AVON összecsukható fésű

Ha szeretsz fésűt hordani magaddal, de szűkösen férsz el a táskádban, akkor ez a bejegyzés neked ajánlott. :) Jó olvasgatást! :)

Sziasztok! Ma egy AVON fésűről hoztam nektek egy kis bejegyzést. Ez a fésű nem más, mint a képen látható összecsukható fésű. :) A képeket vaku fénnyel készítettem, így néhol visszaverődik, de ezt látni is fogjátok.

Külső: Egyszerűen imádom ezt a színt, annyira gyönyörű, hogy teljesen oda vagyok érte. Annyira szép ez a szín és fényes is. Ha magam elé teszem akkor még a tükörképemet is látom benne. Egyszóval a külsője kifogástalan! 

Belső: Belül található egy fésű rész, amit alulról nyomva lehet kinyomni, és van hozza egy tükör is. Ez a fésű azért nagyon praktikus, mert kis helyen is elfér, nem kell külön tükröt és fésűt magaddal hordanod, mert ha van egy ilyened, akkor mindkettő megvan ebben az egyben.

Egyéb infók: Plusz pont, hogy nagyon könnyen tisztítható. Ha a fésű benyomott állapotban van, akkor egy mozdulattal ki lehet belőle üríteni a benne található hajat. A hátránya annyi, hogy a sűrű használattól meglazul az a rész, ami összetartja a kettő részt. De nem csak meglazul mert van, hogy el is törik, legalábbis jártam már így az egyik régebbi ilyen fésűmmel. Az AVON katalógusból, vagy az avon oldalán (http://avon.hu) tudod megrendelni online. Az ára 500-600Ft körül mozog. Ez szerintem egyáltalán nem drága, hiszen egy több funkciós fésűről beszélünk, és nagy helyet sem foglal, tehát könnyen belefér egy kisebb táskába is. Ezt az aranyszínűt karácsonykor lehetett rendelni. Jelenleg fekete fésű van a katalógusban. Nekem mar van rózsaszín és fekete is ezen kívül. Egyszerűen a megszállottja vagyok ezeknek a fésűknek. A rózsaszín már elég régi, így a felirat nem látszik rajta. És nekem ami eltört az egy ugyanolyan rózsaszín volt. 

Remélem, hogy tudtam hasznos dolgokat írni és segítségedre vált a bejegyzés! Köszönöm szépen, ha elolvastad! :)

változások

Néhány dologban változik a blog, erről írok nektek egy kis információt. :)

Sziasztok, ekezet nelkul irok most bar tudom, hogy idegesito olvasni, de most telefonrol irok es igy gyorsabb. :) A lenyeg, hogy szeretnem a blogot elvinni a beauty vonalra. Ez alatt ertem, hogy termekeket fogok tesztelni, smink tutorialokat fogok kesziteni es a mas bejegyzesek hatterbe fognak szorulni. Lesznek rolam kepek neha, meg egyeb bejegyzesek de szeretnem atvinni a blogot arra a temara es meg is tartani beauty blogkent. Ennek az oka, hogy nagyon szeretek blogolni,de szeretek sminkelni is plane mostanaban. Uj dolgokat kiprobalni es velemenyt alkotni roluk, amit meg osztok majd itt abban a remenyben, hogy nektek, olvasoknak hasznotokra valik az amit en ide leirok. Ezenkivul szeretnek bekes, boldog karacsonyt es sikerekben gazdag boldog uj evet kivanni minden latogatonak aki erre az oldalra teved es ezt most elolvassa. Tudom, hogy nem sok figyelmet forditottam a blogra eddig, de koszonom azoknak akik mar jartak az oldalon. Remelem, hogy a lelkesedesem a beauty blog irant nem fog alabb hagyni,es ezzel sok latogatot fogok szerezni akik olvasni fogjak a bejegyzeseimet, nezni fogjak a sminkeket amiket keszitek es esetlek ok is kiprobaljak. Most, hogy ezekbe belegondoltam, hogy beauty bejegyzeseket fogok irni, ugy erzem megtalaltam azt a vonalat amit nekem vinnem kell. Nem tudom miert, de ez egyfajta belso hang, hogy nekem ezt kell csinalnom. Szeretnem rendszeresiteni a bejegyzesek erkezesenek idopontjait is, mondjuk heti 2 napra. En a ket napnak a szerdat es a szombatot jeloltem ki gondolatban, de lehet hogy megvaltoztatom pentekre es keddre. Ez az idobeosztasomtol fog fuggni, amint raerzek allandositva lesz ez. Addig is beke mindenkinek es kaptok egy nem tul regi kepet rolam, mert ugyis regen tettem mar ki, ezert ugy gondoltam, hogy itt az ideje. Meg persze amiatt is, hogy ne csak a snassz szoveg legyen itt, hanem pofas kis bejegyzes legyen. :)