Kék-fekete füstös smink tutorial

Sziasztok. Tegnap felkerult a video errol a kek-fekete fustos sminkrol. :) Ha erdekel hogyan keszul nezzetek meg. A video vegen vannak bakik is, ugyanis volt par mert ugy videoztam, hogy ott volt a baratom is ezert nagyon zavarban voltam. Azert tettem bele, hogy jobban megismerjetek, lassatok mennyire bolondos vagyok en a valo eletben. Remelem tetszeni fog a videom. :) 

https://m.youtube.com/watch?v=JegBP3RfkjM

Leopárd mintás smink tutorial

Sziasztok. Ma alkottam egy szep leopard mintas sminket. Nem tudom, hogy nektek mennyire tetszik, de nekem nagyon tetszik , annak ellenere is, hogy en csinaltam. Altalaban nem vagyok megelegedve a munkaimmal, de ez kivetel azt hiszem. Keszitettem hozza egy tutorial videot. Nezzetek meg! Koszonom :) 

https://m.youtube.com/watch?v=fnZALPTM_l8

AVON Haul video


Sziasztok. Felkerult az AVON Haul videom. Nezzetek meg. Itt a link hozza: https://m.youtube.com/watch?v=GvmXk39eaV0

Képek

Sziasztok. Most 2 nagyon szep felhos-naplementes kepet hoztam nektek. Nemtudom mikor csinaltam, de elfelejtettem veletek megosztani. Eloben gyonyorubb latvany volt, mint igy kepen. Bar, szerintem igy is szepek. :) nezzetek meg :)

Miket hasznalok a hajamra?

Bemutatom nektek azokat a termekeket amiket a hajamra hasznalok :)

Sziasztok. Vegre megerkeztem hozzatok. Tudom, tegnap delutanra igertem ezt a bejegyzest, csak adodtak problemak ezert idohiany miatt nem tudtam megirni ezt a kis szosszenetet. De mivel most itt vagyok, maris belekezdek. A kepen lathato termekeket hasznalom, de van megegy ami nincs a kepen, mert azt elfelejtettem oda tenni a kepre ugyanis keson jutott eszembe, hogy az is van. Na de akkor kezdjunk hozza. :) 

1.) Syoss Lightener hajfestek

Az elso amivel kezdenem az a hajfestek. Sotet barna a termeszetes hajszinem. Eleinte szokitopor es oxigenta megoldassal szokitettem, de tonkretette a hajam. Ajanlottak nekem ezt a hajfesteket es bevalt. Szepen kiszokitette a hajam olyanra amilyenre szerettem volna. Persze nyilvan nem egybol, par festes kellett neki. 

Ezen a kepen lathato a doboz tartalma. Mint lathato,  eleg tartalmas kis dobozka. :) Egy hasznalati utmutato, benne a kesztyuvel. Egy kis flakon amit felvivoflakonnak ir. Igazabol arra szolgal, hogy abban kellene osszekeverni a festeket. Van egy kis kupakja is amivel szepen lehet tenni a hajra a festeket. En sosem ebben keverem ossze. Nekem kenyelmesebb a festekes talamba. De menjunk is tovabb. Ebben a kis flakonban talalhato a szinelohivo. Na errol kulon erdekesseg, hogy van mikor nagyon kremes es van mikor olyan folyekony mint a viz. Vagy a ketto kozott. Nem tudom, hogy ez mitol fugg, de ez tok vicces volt mikor eloszor eszrevettem. Kovetkezo dolog ami van benne az a szokitopor, egy masik kis zacsiban van a balzsam amit festes utan kell a hajra felvinni. Ennek a funkcioja az, hogy sargulas gatlos balzsam. Es van meg egy vilagosito krem egy tubusban amire az arnyalatszam is ra van irva, a mi esetunkben ez a 13-0. Kulon jo, hogyha mar ki van szokitve az egesz haj akkor mar eleg csak a toven a lenovest bekenni festekkel, igy a hajvegeket lehet kimelni. Amiota csak a tovet kell mar befestenem azota nott is sokat a hajam. De persze mindez nem eleg, apolni is kell mellette. 

Beszerzesi hely: Drogeriak pl. DM, illatszer boltok, tesco stb. Nagyon sok helyen lehet kapni.

Ar: 1000Ft leginkabb, de helyenkent eltero lehet. 

2.) Balea - Vitamin sampon 

A masodik dolog amit bemutatok az a sampon. Altalaban ezt a Balea vitaminos sampont hasznalom. B3 vitamint tartalmaz, szaraz es igenybevett hajra ajanljak a leiras szerint. Nekem ez pont jo mert a festes miatt elegge szaraz volt es tort a vege. Ez egy 500ml-s kiszereles es 300Ft a DM uzleteiben. 

3.) Schauma - Silver reflex

Ez egy hamvasito sampon. A leirasban benne van, hogy sarga hatas ellen van es megerositi a hajat. En ezt a sampont azert vettem meg, mert szurke hajat akartam, ami sikerult is. A lenyeg, hogy vilagos szoke haj kell, mert csak azon hat. A dobozra ra van irva, hogy optimalis eredmeny elerese rendszeres hasznalattal. Na nekem 2 hasznalat utan mar jo szurke volt. Viszont a hatrany, hogy a frissen festett hajamat nem fogta be. A tovenel nem lett olyan vilagos szoke es szerintem ezert nem. Es masodikra sem fogta meg. En ezt a sampont a tescoban szereztem be 1070Ft volt ugy emlekszem.

4.) Balea regeneralo balzsam

Nos, terjunk at a balzsamokra. Ebbol is lesz osszesen 3db. :) Ez egy regeneralo balzsam, mint a nevebol is kiderul. Szilikon mentes, tehat nem zsirosodik be tole a haj. Gelée royale hatoanyagot es mikro-proteineket tartalmaz amik taplaljak a hajat. Antisztatikus komplex van benne ami megakadalyozza a haj sztatikus feltoltodeset, magyarul nem fog "szallni" a hajad ha pl leveszed a sapkat meg ilyenek. Nekem sokszor elofordult mar, hogy a frissen mosott hajam szallingozott, plane amikor muszalas felso volt rajtam. Melyen behatol a serult haj szerkezetebe ezert apolja nagyon jol a hajat es igy kevesbe lesz toredezett. Jaa es ami a leirasban szerepel, hogy puha es selymes lesz a haj, na ez tenyleg igaz. Imadom fogdosni a frissen mosott hajam mert olyan puha es selymes lesz a balzsamtol, hogy orom fogdosni a hajam. :) Es az illata is finom. DMbol lehet beszerezni, kb. 420Ft.

5.) Balea arganolajas balzsam

A masodikbalzsam egy argan olajas hajbalzsam, ami egyenlo kb azzal mintha hajapolo olajat is hasznalnal. Ettol fuggetlenul en az olajat is megveszem, de ezt a  balzsamot sem tudom kihagyni. Ez sem tartalmaz szilikont, szoval ettol sem lesz zsiros a haj. Az osszetevoi is masok mint a regeneralo balzsamnak. Ebben van ugye az arganolaj, buzaprotein, pantenol es glicerin, amik altal hidratalodik a haj. Ez a balzsam stimulalja a hajgyokeret es ezaltal megerosodik a haj. Megelozi a hajhullast es ez is megakadalyozza a sztatikus feltoltodest es szerintem ennek is jo az illata. Az en tapasztalatom szerint ettol is selymes es puha lesz a hajam es kifesulni is konnyu. Ezt is a DM-ben lehet kapni es kb 420Ft ugyanugy, akarcsak az elozo balzsam.

6.) Balea 2 perces hajpakolas

Ez a 2 perces hajpakolas az amit en annyira nem szeretek hasznalni, mert a balzsamok utan szoktam a hajamra tenni es mikor lemosom ezt a hajpakolast akkor mar nem erzem olyan puhanak es selymesnek a hajam. A lenyege az, hogy hajmosas utan 2 percig rajta kell hagyni a hajon, majd lemosni. Szilikont ez sem tartalmaz. Ebben UV szuro is talalhato ami nyaron kifejezetten elony, mert a nap igy nem fakitja ki a hajszint. Elvileg barsonyosan csillogo hajam lesz tole. Ezt en nem vettem eszre, de ki tudja... Vegulis en ez elott az elozo 2 balzsamot is rateszem a hajamra. A lenyeg, ezt en nem hasznalom olyan surun, mert nekem ez annyira nem jott be. Szoval kb havonta 1x teszem a hajamra. Viszont az illata ennek is finom. :) DM-ben lehet ezt is kapni. Ha jol emlekszem ez is 420Ft korul mozog.

7.) Balea hajapolo olaj

Na ezzel maximalisan meg vagyok elegedve. Hajmosas utan utan szoktam, torolkozo szaraz hajra. Viszont a leiras szerint szaraz hajon is lehet hasznalni, akar mindennap. Ezt csak a hajvegekre kell kenni. Nekem jot tesz, mert annyira nem torik a hajam miota van ez az olajam. Ebben is van arganolaj, mint az olajas balzsamban, de ebben meg napraforgo olaj is van. Nem zsirositja a hajat, ami jo nagy elony. A DM-ben lehet megvenni, 1100Ft korul van az ara, ugyhogy egy kicsit dragabb mint az eddigi balea termekek amikrol irtam nektek, szerintem megeri.

8.) Avon hajegyenesito spray

Na ez az a termek, amitol tobbet vartam volna, mint amennyit teljesit. En azt hittem, hogy ez tok jo, szep egyenes lesz a hajam ha kivasalom es meg is tartja emiatt a spray miatt. Vizes hajra kell fujni, ahogy en is csinaltam es ugy megszaritani majd kivasalni. (En pont igy csinaltam, pedig most olvastam el eloszor a hasznalati utasitast ) A lenyeg hogy nekem nem tartos az egyenesseg tole . Keratint tartalmaz, talan ez az egyetlen jo dolog benne. Szoval nekem nem volt jo arra, amire vettem. Viszont ennek is jo az illata. AVONbol lehet megrendelni. Egy darab az kb 800Ft ha jol emlekszem, mert ezt mar honapokkal ezelott rendeltem egy araert 2dbot.

 

remelem tetszett ez a bejegyzes, es hasznos volt szamotokra. Sokaig dolgoztam vele. Koszonom ha elolvastad. :)

Digital Divas bloggerverseny

Megmerettetem magam :)

Sziasztok. Most egy kis "bejelentessel" erkeztem. :) Beneveztem a cosmo altal meghirdetett "Digital Divas" bloggerversenyre. Igen, tudom, hogy az enblogom nem regi es alig van rajta valami de ugy gondolom, hogy egy probat meger. Amugy is, sok-sok dolgot tervezek meg ide. Eleinte gondolkodtam rajta, hogy merjek-e nevezni, de arra jutottam hogy felesleges lenne egy ilyen fiatal bloggal ezert hagytam is. Viszont tegnap felmentem a cosmo oldalara, atolvastam mindent ujra es arra jutottam, hogy megprobalom. Mit veszithetek vele? Igazabol semmit. Es mit nyerhetek vele? Azt, hogy a blogom akar a cosmoba is bekerulhet, de ha azt nem akkor tapasztalatot biztosan. Ami nekem kulon tetszik ebben a verseny palyazatban, hogy az avon is reszt vesz benne. Es mint az elozo bejegyzesembol kiderult en is aktiv hasznaloja vagyok az Avon termekeinek. :) A cosmot termeszetesen ne is emlitsem, tudjatok hogy szeretem, hiszen a Top10 instarol szolo bejegyzesemnel emlitettem nektek. Oo jut eszembe. El ne felejtsem jovoheten megvenni az uj cosmot. :D Ami nagyon tetszik az uj cosmoban, hogy az ajandekok a mgazinhoz essence smink termekek es nemegy fele, hanem minden ujsaghoz mas, igy van valasztek :) Egyebkent delutan jovok nektek egy cikkel amit mar tegnap szerettem volna megirni, csak a kepeket elforgatva tette fel ez pedig engem zavart. A cikk temaja az altalam hasznalt hajapolasi termekek lesznek. A samponok, balzsamok es minden amit hasznalok a hajamra egy rovid kis leirassal, arral es persze beszerzesi hellyel egyutt lesz feltuntetve. Szoval most reggelre csak ennyi lenne. Delutan is nezzetek vissza. Koszonom :)

Youtube csatorna

Van egy jo regi csatornam amit ki tudja miert es mikor hoztam letre, de mivel volt csatornam, gondoltam elkezdek videokat feltolteni ra :)

Sziasztok. Mint a cimbol is olvashato, letrehoztam egy youtube csatornat. Igazabol regota megvan, de eddig soha nem tettem fel videot.  Tegnap azonban megtort a jeg es feltoltottem egy bemutatkozo videot :) 

Nezzetek fel a csatornamra, amit itt talaltok meg: https://m.youtube.com/channel/UC5vzvgeP4vzNnE2mnCfqbYw :)

Ha tetszett a videom vagy csak kivancsiak vagytok a tobbire, akkor iratkozzatok fel hozzam. :) Es a videoban mutatok egy zacsit, amirol a kovetkezo videom fog szolni. A lent lathato kepen lathatjatok a zacsko tartalmat. Ezeket fogom nektek megmutatni es velemenyezni. :) Addig is nezzetek meg a bemutatkozo videom :) :$ koszonom, ha ram szanjatok azt az 50mpet ami a videom idotartama :) 

Ezüst haj

Kiprobaltam ezt az ezustos hajat, nagy nehezen talaltam sampont es megcsinaltam. Szerintetek milyen lett? Nekem tetszik. Gondolkodom egy youtube csatornan. Marmint a csatorna letre van hozva mar 2013 ota de videot nem tettem fel soha, ezert ugy gondolom, hogy lehet eljott az ideje. :)