TESZT: Essence szemöldökceruza

Ha szereted ceruzával formázni a szemöldököd és nem vagy elégedett a jelenleg használt ceruzáddal, esetleg még csak most kezded a dolgot és nem tudod milyet válassz, akkor olvasd el ezt a bejegyzést! Talán tudok segíteni a döntésben! :)

Sziasztok! Ma erről az Essence barna szemöldök ceruzáról készült tesztemet szeretném megmutatni nektek. A képeket vaku fénnyel készítettem! Ha nincs még szemöldök ceruzád, de szeretnél vagy van, de nem vagy vele elégedett, akkor ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el, mert segíthet a döntésben. Mivel így írok róla,nem nehéz kitalálni, hogy pozitív róla a véleményem. Hogy miért? Olvass lejjebb, és megtalálod rá a választ! :) Ebben a bejegyzésben a 02 Brown árnyalatról írok nektek. 


Ez az árnyalat véleményem szerint a szőke hajamhoz sem sötét, bár ki így, ki úgy szereti, nekem ez a legjobb. Mindig is sötétebb ceruzával húztam ki a szemöldököm, mert a világos annyira nem tetszik, ezért esett erre az árnyalatra a választásom.


A kupakján található egy szemöldökfésű. Erről lehet a leginkább felismerni egy szemöldökceruzát, mert szinte az összesen van ilyen. Ez azért jó, mert ha valakinek sűrűbb és vastagabb szemöldöke van, ezzel szépen eltudja rendezni formázás előtt vagy akár utána is. Én ritkán szoktam használni, mert nagyon vékonyra szedem, ugyanis nekem jobban tetszik ha a ceruzával rajzolt látszik, nem a természetes. Egyébként a túl vékonyra szedett szemöldök, amilyen az enyém is, egyáltalán NEM HELYES, mert egy idő után a szálak nem nőnek vissza, tehát csak óvatosan azzal  szemöldök szedéssel, ha a későbbiekben szeretnéd a természetes szemöldököd úgy látni, mint mielőtt elkezdted szedni. Én nekem nem probléma, mert én nem szerettem a természetes szemöldököm, ezért döntöttem így. Szemöldök tetoválás szóba sem jöhet, mert ha egy idő után megunom a vonalvezetését, vastagságát akkor azt nem tudom leszedni, ezért egyszerű és praktikus megoldás a ceruza.


Készítettem nektek egy-egy swatchot alapozó és púder nélkül és alapozóval meg púderrel is. A fenti képen nem tettem alapozót és púdert alapnak. Szerintem ez a szemöldökceruza így is megállja a helyét. Találkoztam olyan szemöldökceruzával ami egyszerűen használat közben darabokra tört és a végeredmény sem volt ennyire szép. A képen látható csík 4szer lett áthúzva, de ezt igény szerint lehet "állítani". Nekem úgy tetszik, ha többször áthúzom így egyenletesebb és stabilabb színt kapok.


Ez a swatch már úgy készült, ahogyan sűrűbben használom a ceruzát. Van alatta alapozó és púder is. Itt jobban látszik, milyen szép színe van. Szerintem megfelelően pigmentált is. A ceruza ne túl kemény de nem is túl puha, tehát ideális. Ha van alatta alapozó és púder, akkor sokkal, de sokkal egyenletesebb a szín is. Ez látható a kettő képen, ha jól megnézed azt a bizonyos vonalat. Minden sminkemnél ezzel a ceruzával készítem el a szemöldököm, és azok közül amiket eddig használtam ez vált be a legeslegjobban.

Ha érdekel egy ilyen ceruza akkor drogériákban, fodrászkellékes, vagy illatszeres boltokban is lehet kapni. Én DM-ben vettem, tehát ezt tudom a leginkább ajánlani. 559Ft, ha jól emlékszem, de az biztos, hogy 500-600Ft között mozog az ára. Szerintem nagyon megéri, mert hosszú ideig kitart. Felbontás után 36 hónapig használható, de ez a ceruzán is ábrázolva van. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor irány a legközelebbi DM! :) Köszönöm a figyelmet. :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én