Megérkezett: Illuminate by Ashley Tisdale

Ashley Tisdale sminkkollekciója elérhető bárki számára, erről olvashattok egy bővebb ismertetőt itt nálam. Eddig magyar blogon nem láttam róla még semmit, ezért gondoltam írok én róla nektek egy kicsit, hogy ti is megismerhessétek. :)

Május 27.-e jelentős dátum Ashley Tisdale életében, ugyanis 2 év munka után ezen a napon debütált smink kollekciója Illuminate néven. Gondoltam hozok nektek róla egy bejegyzést, ugyanis igen csak új a piacon, es magyaroknál még nem láttam, hogy írtak volna róla bármit is, ezért szeretnék én az első lenni. A képen látható gyönyörű kis kollekcióról lesz szó, ami tartalmaz pirosítót 6 árnyalatban, szájfényt szintén 6 árnyalatban es 2 féle szemhéjfesték palettát. Ezekből engem a szemhéj paletta érdekel igazából a legjobban, és elképzelhető, hogy meg is rendelem majd, valamint egy tesztet is írok akkor róla, természetesen. 

Paletták

2 különböző érhető el belőle, a Beach Goddess (a világosabb szín összetételű) és a Night Goddess (a sötétebb színösszetételű). 12db színt tartalmaz, amik közül van amit arcra is lehet tenni, tehat pirosítóként funkcionál. Nekem személyszerint nagyon tetszenek ezek a paletták, mind a csomagolás, mind az árnyalatok. Szerintem eléggé tükrözi Ashley stílusát, az egyszerű de mégis kifinomult külső, és a festék színei is. A palettában tükröt is lehet találni mint látható. Az ára a magyar árfolyamokhoz mérve szerintem kicsit sok, mert 18$, azaz kb 5000Ft, de ha jó minőségű akkor viszont egyáltalán nem sok érte.

Pirosítók:

A kollekcióban található pirosítók a weboldal leírása alapján krém állagúak, és nem csak arcra, de szájra is lehet tenni őket. Viszont hivatalosan pirosítók, tehát nevezzük őket így. :) 6db különböző árnyalatban érhetők el, melyek név szerint a következők: Cabana, Rosé, Peaches 'n Cream, Espresso, Coco, Red Velvet. Az ára azért szerencsére fele annyi, mint a palettáé, mert csak 9$, azaz 2500Ft kb. 

Szájfények:

Én színezett szájfénynek tartom őket, de igazából többek ennél. Inkább rúzsok, de nekem akkoris szájfények. A pirosítóhoz hasonlóan, ebből is 6 árnyalat elérhető. Név szerint következő árnyalatokra tehetsz szert: Bonfina, Aloha, Hibiscus, Coral Reef, Skinny Dipping, Tan Lines. Az ára ennek is szintén 9$, azaz 2500Ft kb. 

Vélemény: Ha a minősége tényleg 5*-os akkor teljesen megéri az árát, mert ennél sokkal drágább sminkeket is dobtak már piacra a nagy márkák. A csomagolása, és maga a termék külseje is nagyon tetszik, hozzám közel álló stílus amit Ashley képvisel.

Ha valamelyik megtetszett vagy meg szeretnéd rendelni, akkor az illuminatecosmetics.com oldalon tudod megtenni. Ez külön Ashley kollekciójának az oldala a bhcosmetics.com oldalon. A weboldalon láthatsz Ashleyről képeket, videókat is. Instagramon is követheted a sminkkolekció oldalát, amit @illuminatecosmetics néven megtalálsz. És egy kis inspiráció gyanánt teszek be néhány képet még a termékekről. :) 

A képek forrása: google.hu, hautemess.com, justjared.jr

Információk forrása: bhcosmetics.com -> illuminatecosmetics.com 

Ajánló
Kommentek
  1. Én