TESZT: AVON hajegyenesítő fésű

Szeretnéd, ha egyenesebb lenne a hajad, de nem akarod vasalgatni? Akkor egy hajegyenesítő fésű talán jól jöhet. Amikor szárítod a hajad, akkor kell használni. Viszont én a hajegyenesítő fésűkben nem hittem, gondoltam teszek egy próbát, hátha beválik. Érdekel, hogy bevált-e? Akkor görgess le a válaszért.


Külsőre nekem nagyon is bejön. A fekete és rózsaszín színkombináció már 12 éves korom óta nyerő nálam, ugyanis akkoriban rajongtam nagyon Avril Lavigne-ért, és az ő védjegye volt ez a kettő szín. Tehát, ennek a fesűnek a külsőjével egyáltalán nincsen semmi baj. :)


A fésű fogazatának az elején van egy kis gumi, ami megkönnyíti a tárolást, mert amikor ez nincs rajta, akkor úgy néz ki, mint az egyel fentebbi képen, amit nem lenne kellemes tárolni, mert hogy elég fura úgy. Tehát ez a kis gumi praktikus rajta.


Ha levesszük a fent látható gumit, akkor emiatt a rugó miatt nyílik szét, és emiatt nem lehet összezárni sem úgy, hogy tartósan zárva maradjon, tehát kell rá a gumi a tároláshoz. Ha rajta van a gumi, akkor nagyon egyszerű tárolni, a vékonysága miatt nem foglal nagy helyet. ez a rugó segítséget nyújt a ki nyitásban és becsukásban is amikor használod.


A fogazat ebbe a részbe megy bele. Ezt nem tudom értelmesebben leírni, szóval igen. Ha összecsukod, oda fúródik be a fogazat. Ha jobban belegondolsz, elég furcsa kialakítás. Én egyszer próbáltam ki, hogy vajon tényleg jó-e. Az én szívemet nem rabolta el ez a fésű, pedig imádom az avon termékeit. Ha megnézzük azt, hogy használat közben össze kell csukni, a fogazat és a rés között a hajjal akkor jobban belegondolva, nem vennék arra mérget, hogy ez nem töri a hajad de piszkosul. Szerintem ez még jobban megviselheti, mintha vasalnám. Ezért én úgy döntöttem, hogy ez a kis fésű, nagyon jól érzi magát a szekrényemben, anélkül, hogy használnám. a hajvasaló pedig jól érzi magát használat közben is. Viszont aki hajat vasalna inkább, minthogy ezt a fésűt használja, annak különösen a figyelmébe ajánlom, hogy balzsamot és hajolajat is használjon a hajra, de főleg a hajvégekre. Remélem azt nem kell elmondanom, hogy csak a balzsam olyan amit egész hajra kell kenni, az olajat csak a végekre. De, most eléggé eltértem a tárgytól. Szóval, ez a fésű engem nem nyert meg, maradok az összecsukható kis türkös fésűmnél, az nagyon is jól bevált. Azt az egekig tudnám dicsérni amiért annyira praktikus és szuper, de most nem arról írok, arról már volt bejegyzés, néhány poszttal lejjebb. :)
Ha valakit mégis érdekelne ez a fésű, akkor 700-800 forint között (ha jól emlékszem) beszerezheti az AVON katalógusból, vagy az AVON weboldalán (http://avon.hu) is meg tudja rendelni online. :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. Zinczi
    2016. július 15., péntek 13:17
    Válasz

    köszi a segítséget

    • sandywhite
      2016. július 27., szerda 23:15

      Szivesen. Orulok hogy tudtam segiteni es remelem tetszett a bejegyzes :)